lørdag den 30. maj 2009

Lørdag igen...;-)

Så blev det igen lørdag, og en ny skitse på Sketch Saturday. Prøv at være med.


fredag den 29. maj 2009

Udfordring hos Sketchsaturday

Så blev jeg lige nødt til at deltage i endnu en udfordring... Der er jo mange af dem rundt omkring på nettet... Her er det til Sketchsaturday.


lørdag den 16. maj 2009

Endnu engang en fed blogcandy hos Debbie.

Prøv at se det her... Er det lige guf eller hvad? I like it a lot... Tag et kig forbi Debbie og se hendes flotte blog og blogcandy.

lørdag den 2. maj 2009

Dagens sidste indlæg...

Ja, jeg lover det er det sidste indlæg i dag...;-) Jeg er jo nødt til at kompensere for alle de dage, hvor jeg ikke får lagt noget ind her på bloggen.
Her er det et uglekort. Uglen er fra Magnolia, hvor jeg bare har lavet en maske så jeg kunne få tre ugler.
Skitsen har jeg fundet hos Sketch Saturday, det er den nye udfordring som er kommet på i dag.

Lige et kort mere...

Jeg fik lige kavet et kort mere. Egentlig fra samme skitse som i forrige indlæg.
Vi skal til fødselsdag i eftermiddag, og jeg havde kun damekort i kassen, så jeg må lige hurtigt lave et til en mand.


Friday Sketchers #50

Så er igen blevet til en kortudfordring. Igen fra Friday Sketchers. Har i set den lækre præmie denne gang? To ark stempler efter eget ønske fra AUD Design... Det gad jeg godt lige at vinde...
Som i kan se, har jeg fået mine Wizard maskine og mine spellbinders hjem. Den kære fragtmand havde den med i går,og hvor er det bare en fantastisk ting. Jeg havde kun bestil to sæt spellbinders med, så i går røg der lige en ordre afsted igen på syv sæt mere... Jeg glæder mig til de kommer. Jeg tror egentligt ikke man kan få nok dies... Der er jo uanede muligheder med dem og så en af de mange maskiner man kan få rundt omkring. Jeg valgte en Wizard, fordi den kan tage alle dies. Der følger enda en plade med til den, så man ikke behøver at købe en for at kunne bruge alle mulige andre dies.